Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024

Меню сайта
ФІШКА - шкільна газета
Наше опитування
День туризму сподобався більше ніж у 2009 р.?
Всього відповідей: 313
Статистика
Здолбунів
Locations of visitors to this page
Головна » 2012 » Квітень » 10 » Стратегічне планування - це для гімназистів!
Стратегічне планування - це для гімназистів!
15:28
 Віртуальна влада сьогодні - потенційна завтра - реальна післязавтра. У Дубні та Здолбунові упродовж вихідних учні та студенти розробляли стратегії розвитку своїх районів до 2015 року. У рамках конкурсу молодіжних стратегічних ініціатив "Моя мала Батьківщина-2015" молоді та креативні спочатку пройшли навчання зі стратегічного планування, а потім - розробили конкретні програми розвитку своїх регіонів, відчувши себе - нехай і на один день - місцевою владою.

Команда однодумців, бажання змінити свій район на краще, заряд хорошого настрою і креативні ідеї - ось що було потрібно молодим і небайдужим, аби взяти участь у конкурсі.

Змагання проходило одночасно у Дубні та Здолбунові. Організатори кажуть: зібрати учасників вдалося досить швидко. Адже формат конкурсу - оригінальний, і місцеві активісти швидко долучились до командної роботи.

Більшість пропозицій конкурсантів пов'язані із залізницею. Адже наявність потужного залізничного вузла - одна з ключових конкурентних переваг Здолбунівщини. Відтак, учні та студенти пропонують залучати в якості туристів транзитних пасажирів, реформувати місцеве депо і перетворити залізничний ліцей у вищий навчальний заклад. А разом із тим - мріють про сучасний кінотеатр і добудову школи у селищі цементників. Фахово оцінити пропозиції команд є кому: у журі - відразу двоє колишніх керівників Здолбунівщини, а також посадовці відділів освіти, сім'ї та молоді, культури і туризму. Очолив журі у Здолбунові почесний голова обласного благодійного фонду "Любіть Україну" Данило Корилкевич.

За рішенням журі, перше місце виборола команда "КРОК" загальноосвітньої школи №5, друге - команда "ЗЕОН", а третє розділили здолбнівські гімназисти та команда "Аргентина".

Призи для переможців - плеєри, веб-камери та флешки. Та головне - це нові друзі, корисні знання та креативні пропозиції, які обіцяє взяти до уваги місцева влада.

Віталій Голубєв, Артем Лаговський
Переглядів: 771 | Добавив: zdsova | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавити коментар можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регистрация | Вход ]
Друзі сайту
  • Ти можеш ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ ДИТИНИ!
  • Українські пісні
  • Форма входу
    Семінар по психології - 26.11.2010р.
    Матеріали семінару
    Пошук
    Календар
    «  Квітень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Районний семінар учителів англійської мови
    Районний семінар учителів української мови
    Районний семінар учителів початкових класів
    Учнівська науково-практична конференція

    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz