Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024

Меню сайта
ФІШКА - шкільна газета
Наше опитування
День туризму сподобався більше ніж у 2009 р.?
Всього відповідей: 313
Статистика
Здолбунів
Locations of visitors to this page
Головна » 2010 » Травень » 18 » День Європи у Здолбунівській гімназії
День Європи у Здолбунівській гімназії
12:14

В Здолбунівській гімназії ( в межах якої діє євроклуб «Eurosun») стає традицією святкування Дня Європи. Основним завданням учасників євроклубу є ознайомлення з традиціями і культурою Європи та заохочення учнів школи до участі в цьому заході.

У святі взяли участь всі учні школи (1-10 кл.) З малюнків початкової школи було створено європейську стіну під назвою «Єдина європейська родина». Відзначення Дня Європи відбувалося не тільки в інформаційному форматі, а й містило різні конкурси і завдання на знання історії та географії країн ЄС. Найбільш активні та обізнані учасники були нагороджені призами.

Для створення відповідної атмосфери звучав європейський гімн. Були згадані європейські цінності, що становлять основу сучасного суспільства.

Справжнім парадом креативних ідей стала «Європейська лінійка». Учні продемонстрували ентузіазм та фантазію представляючи зачіски «Вулкан пробудився» та сучасні дизайнерські моделі на українських персонажах. Найбільш впливовим виявилося феєричне шоу-акція «Ми – проти бідності. Ми – за культуру споживання», оскільки 2010 рік – рік боротьби з бідністю та соціальною ізоляцією. Учні 10 класу продемонстрували споживчі властивості одягу: коли одяг новий, коли одяг зношується і вивертається навиворіт, коли латається і, на кінець, продається до музею або знаходить інше застосування. Все шоу супроводжувалося музичними паузами, в яких поєднувалися різні стилі танців та пісень, лунали пісні мовами країн Євросоюзу та, звичайно, своєю рідною, українською.

Творчість дітей не має меж. Повністю віддавшись емоціям, вони творчо зобразили життя Європи. На нашому святі мав місце і такий різновид діяльності, як «Європейська мозаїка» - конкурс малюнка-мозаїки на тему «Моя європейська ідея».У рамках цього конкурсу компетентне журі оцінювало творчий підхід до висвітлення європейської тематики та проводилося голосування учнів для виявлення глядацьких симпатій.

Україна – європейська держава, яка живе в унісон з Європою, мислить по-європейськи і має спільні ідеали.


Переглядів: 841 | Добавив: zdsova | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Добавити коментар можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регистрация | Вход ]
Друзі сайту
  • Ти можеш ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ ДИТИНИ!
  • Українські пісні
  • Форма входу
    Семінар по психології - 26.11.2010р.
    Матеріали семінару
    Пошук
    Календар
    «  Травень 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Районний семінар учителів англійської мови
    Районний семінар учителів української мови
    Районний семінар учителів початкових класів
    Учнівська науково-практична конференція

    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz